Κατερίνη: Τρίτος Αστυνομικός κατέληξε νοσηλευόμενος από κορωνοϊό

Παρατεταμένο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία καθώς κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο που παρέμενε σε νοσηλεία ο τρίτος κατά σειρά Αστυνομικού ο οποίος  νόσησε από κορωνοϊό

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Κατερίνης, όπου νοσηλευόταν, ο 55άχρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, Γιώργος Καρυπίδης, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πιερίας.

Πρόκειται για τον τρίτο Αστυνομικό ο οποίος καταλήγει στο φονικό ιό, στην ευρύτερη περιοχή της βορείου Ελλάδος, μετά τον 50άχρονο Αστυνομικό από τη Ροδόπη κ οποίος κατέληξε (01/12) λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν. Και τον Αστυνομικός ηλικίας 52ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας, και κατέληξε (02/12) λόγω λόγω επιπλοκών που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλευόταν επί 10 ημέρες.

Ο 55χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, ήταν πατέρας δύο παιδιών (αγόρι και κορίτσι) και παράλληλα με την Αστυνομία, ασκούσε χρέη προπονητή της πολεμικής τέχνης των Αρχαίων Ελλήνων «Παγκράτιον» .

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr , απαριθμούν περίπου πεντακόσιους τους νοσούντες ενστόλους, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον Covid-19, εκ των οποίων οι 22 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Χώρας, και τέσσερις- δύο στο Κιλκίς και οι δύο στην Αθήνα – παραμένουν σε νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.