Κατεχάκη: «Δεν τον είδα», κατέθεσε ο γιατρός οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον Τροχονόμο

Ο Αρχιφύλακας του ΤΟΤΑ υπέκυψε στα τραύματα του, όταν παρασύρθηκε στην Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, από διερχόμενο όχημα με οδηγό νεαρό γιατρό

Ο θάνατος του 43χρονου Τροχονόμου, Αρχιφύλακα του ΤΟΤΑ Λουκά Δρακογιώργος, αιφνιδίασε δυσάρεστα την Υπηρεσία και τους συναδέλφους του. Ο έμπειρος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με το ΤΟΤΑ σε καταγραφή τροχαίου, που είχε σημειωθεί νωρίτερα καί παρασύρθηκε από το όχημα 33χρονου γιατρού.

«Δεν τον είδα ποτέ», κατέθεσε ο 33χρονος γιατρός οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον Τροχονόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, αποβιβάστηκε από το όχημά του και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι την άφιξη σταθμού του ΕΚΑΒ.

Ο 43χρονος Αρχιφύλακας του ΤΟΤΑ μόλις βγήκε από το περιπολικό, παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. Όπως αναφέρεται η ορατότητα δεν ήταν καλή λόγω του σκότους, ενώ εξετάζεται και ο γιατρός ως οδηγός τού οχήματος να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ωστόσο η εγγραφή από τίς κάμερες θα είναι αδιαμφισβήτητο πειστήριο ως βιντεοληπτικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός γιατρός, είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε λάβει ειδικότητα στη γενική χειρουργική. Τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, πήγαινε να συναντήσει φίλους του, να γιορτάσουν .

Ο Τροχονόμος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο 401ΓΣΝ, όπου κατάληξε λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν το σημείο του δυστυχήματος υπήρχε σταθμευμένο περιπολικό, ενώ και είχαν τοποθετηθεί και κώνοι από τους αστυνομικούς, συνεπώς ο οδηγός θα έπρεπε να έχει μειώσει την ταχύτητά του και να τους δεί.

Ο 43χρονος αστυνομικός με καταγωγή από τη Λιβαδειά είχε χρόνια στην Τροχαία Αθηνών, δεν ήταν παντρεμένος, με τους συναδέλφους του, να είναι συντετριμμένοι στην αναγγελία θανάτου του.