Καταγγέλλουν τη Πειθαρχική Δίωξη κατά Σωφρονιστικού συνδικαλιστή των φυλακών Βόλου- Χαρακτήρισε εριστικό και με κακή συμπεριφορά τον Αφγανό δολοφόνο- βιαστή19άχρονης φοιτήτρια στη Γερμανία

Την πειθαρχική δίωξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά Σωφρονιστικού και συνδικαλιστή των φυλακών Βόλου, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών.

Με αφορμή τη σύλληψη του Αφγανού δολοφόνου και βιαστή της 19άχρονης κόρης Γερμανού Αξιωματούχου, ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, ο συνδικαλιστής Σωφρονιστικός των Φυλακών Βόλου, χαρακτήρισε εριστικό και με κακή συμπεριφορά κατά την διάρκεια της κράτησης του, τον δράστη. Πρόκειται για λαθρομετανάστη ο οποίος είχε εγκλειστεί στις φυλακές Βόλου ως δράστης της απόπειρας δολοφονίας φοιτήτριας στην Κέρκυρα, την οποία έριξε σε γκρεμό. Αποφυλακίστηκε είχε με τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου, διέφυγε στη Γερμανία ως “ασυνόδευτο ανήλικο” αιτηθηκε άσυλο, δολοφόνησε και βίασε τη 19άχρονη φοιτήτρια στη Γερμανία και συνελήφθη από τις Αστυνομικες Αρχές.

Με πρωτοφανή ενέργεια το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενεργοποίησε ένα άρθρο του πειθαρχικού κώδικα “περί …εχεμύθειας” καμία άσκησε δίωξη στο Σωφρονιστικό Υπάλληλο και συνδικαλιστή για τις δηλώσεις του.
Για “ομερτά” για όσα συμβαίνουν στις φυλακές και “στοχοποίηση” κάνει λόγο η Ομοσπονδία των Σωφρονιστικών και προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.