Καταγγελία Αστυνομικών για “αλληλέγγυο” αρθρογράφο- «Ακούω ΜΑΤατζήδες να χαχανίζουν, είμαι να σπρώξω μια γλάστρα να πέσει»

Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας για ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των Αστυνομικών από “αλληλέγγυο” αρθρογράφο

Όπως αναφέρεται στην συνδικαλιστική ανακοίνωση, με αναφορά στον “αλληλέγγυο” αρθρογράφο εναλλακτικού δικτύου ενημέρωσης και εργαζόμενο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας 93,6 FM και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,  «Ο κ. Ηλίας Σκυλλάκος, δημοσιογράφος, με δημόσιο λόγο, και ως εκ τούτου με αυξημένη ευθύνη, στον δημόσια προσβάσιμo λογαριασμό του στο facebook την 6-12-2020, έκανε την εξής ανάρτηση :«Ακούω  εδώ και δύο ώρες κάτω από το μπαλκόνι μου να χαχανίζουν καμία 30αρια ΜΑΤατζήδες και μου έχουν γυρίσει τα άντερα από τις μ@@@κίες που λένε. Στο τσακ είμαι να σπρώξω μια γλάστρα να πέσει, ο μόνος λόγος που δεν το κάνω, είναι ότι αν ανοίξει κανένα κεφάλι θα γεμίσουν σκατά τα πεζοδρόμια και θα βρωμάει»

Η ανάρτηση του περιήλθε σε γνώση μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι με πρωτοβουλία τους επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους, χαρακτηρίζοντάς την ως εμετικό, χυδαίο και νοσηρό κατασκεύασμα. Επιπλέον, η ανάρτηση έτυχε της αποδοκιμασίας, κατόπιν ενημέρωσής μας, των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζεται ο κ. Σκυλλάκος, αλλά και του τοπικού συνδικαλιστικού του φορέα.

Όσον αφορά τον υβριστή προσωπικά και την χυδαία ανάρτησή του, έχουμε να πούμε μόνον τα εξής : Είμαστε βέβαιοι ότι η ανάρτηση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ελαυνόμενο από κίνητρα αυτοπροβολής του υβριστή, και παραδίδεται στη χλεύη και την έσχατη περιφρόνησή μας. Στον κ. Σκυλλάκο απομένει να κατανοήσει ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει θα ήταν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους μας, τους οποίους αναίτια προσβάλει.

Δηλώνουμε περήφανοι για τους συναδέλφους μας, οι οποίοι την 06-12-2020, εργαζόμενοι πάνω από δώδεκα ώρες, υπό συνεχή ορθοστασία, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν. Ο ζήλος και η προσφορά μας έτυχε και τυγχάνει σε καθημερινή βάση της αναγνώρισης της τοπικής κοινωνίας. Τέτοιες συμπεριφορές ” ψευτοαγωνιστών εκ του ασφαλούς” χαλυβδώνουν την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας και να υπηρετούμε με προσήλωση και αυταπάρνηση τον Πολίτη και την Κοινωνία».