Καταδρομική εφόρμηση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη από το Ρουβίκωνα

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα σε καταδρομική δράση το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ στο χώρο παρευρίσκονται τα παιδιά του

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρεται στην καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στην οικία του ενώ στο χώρο ήταν και τα παιδιά της οικογένειάς του, «Όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι. καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κατά την αποχώρησή τους, πέταξαν πακέτα μακαρόνια σε “ακτιβιστική” διαμαρτυρία για το Καλάθι του Νοικοκυριού.

«Άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…», προσθέτει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μια ημέρα πριν την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης από μέλη του Ρουβίκωνα, σε συζήτηση στη Βουλή, είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των τιμών αναφέροντας ότι, η ακρίβεια είναι του Πούτιν και όχι του Μηστοτάκη.