Καστανιές Έβρου: Τούρκος στρατιώτης συνελήφθη στα σύνορα

Στην Ελληνική πλευρα πραγματοποιήθηκε η σύλληψη Τούρκου στην περιοχή των Καστανιών Έβρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να πρόκειται για στρατιωτικό ωστόσο στη συνέχεια ααποδόθηκε η ταυτοτητα του σε πολίτη με σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στα σύνορα.

Στρατιώτες της ελληνικής πλευράς και Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη καθώς εντοπίσθηκε να είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος.

Ο Τούρκος κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών ενώ μεταβαίνει κκινσκιο της ΕΥΠ και υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού για να χειριστούν το θέμα.

Στις Καστανιές έχει μεταβεί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ πρόκειται να μεταβεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας κ.Παπαδόπουλος.

Το σημείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του Τούρκου, είναι χωροταξικά το σημείο στο οποίο συνελήφθησαν από τους Τούρκους (01/03) οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.