Καρπενήσι: «Ο Κ.Μπακογιάννης, αφουγκραζόμενος την κοινή γνώμη, επενέβη και πέτυχε την αναβολή εγκατάστασης μεταναστών»

Παρέμβαση του Δημάρχου Αθηναίων σε κυβερνητικά στελέχη ώστε να ακυρωθεί η μεταφορά 108 λαθρομεταναστών στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αποδίδει δημοσίευμα του τοπικού Τύπου

Σύμφωνα με τα “ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ” ο Δήμαρχος Αθηναίων «αφουγκραζόμενος την κοινή γνώμη, επενέβη σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και πέτυχε την αναβολή της εγκατάστασης των μεταναστών στο Καρπενήσι», με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα , αναμένονται σύντομα επίσημες ανακοινώσεις.

Σημειώνεται στο δημοσίευμα του τοπικού Τύπου, ότι , «ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με πολιτική του παρέμβαση, ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα. Αφουγκραζόμενος, λένε οι πληροφορίες, την κοινή γνώμη αλλά και τα πραγματικά δεδομένα όσον αφορά την υγειονομική κρίση στην Ευρυτανία, δεδομένου ότι στο Νομό δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού, αλλά και τη δραματική μείωση του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, η έλευση προσφύγων στο Καρπενήσι καθίσταται προβληματική για την τοπική κοινωνία. Ο Κ. Μπακογιάννης, επιχείρησε παρεμβαίνοντας σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και πέτυχε την αναβολή της έλευσης μεταναστών στο Καρπενήσι».

Την Πέμπτη (23/04), κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, κάτοικοι του Καρπενησίου έστησαν οδοφράγματα σε σημεία τα περιοχής ως έκφραση αντίδρασης στη μεταφορά λαθρομεταναστών σε ξενοδοχείο της πόλης.

______________________________________________

* evrytanika.gr