..κάποιοι άλλαξαν χρόνο στους δρόμους

Στην αλλαγή του χρόνου οι περισσότεροι περνούν με τις οικογένειές τους και αγαπημένους φίλους. Υπάρχουν ωστόσο και εργαζόμενοι που βρίσκονται στους δρόμους, μεριμνοντας για την ασφάλεια, με τη συγκεκριμένη νύχτα να είναι ίδια με την προηγούμενη και την επόμενη του χρόνου.. ειναι τα πληρώματα ΕΛΑΣ, και Πυροσβεστικής, διασώστες του ΕΚΑΒ και Λιμενικοί. Κάποιοι επέλεξαν να ανταλλάξουν τις ευχές τους και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Τρεις ψευδείς αναγγελίες (01/01-00.07, 00.09, 00.11) για πυρκαγιές σε σημεία της Αθήνας, τα πρώτα συμβάντα του 2016 για την Πυροσβεστική. Ωστόσο τα πληρώματα της Υπηρεσίας (01/11- 00.12) κλήθηκαν και ενήργησαν σε απεγκλωβισμό ατόμου από ασανσερ, στη Νέα Σμύρνη.
image

Κατά την αλλαγή του έτους, πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου αντήλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τα πληρώματα τα οποία εκτελούσαν υπηρεσία.
image

Ώρα 23.35 της 31/12/2015!!!
Είμαι στο Γραφείο μου, είμαι στην Υπηρεσία μου, είμαι στο καθήκον, είμαι δίπλα στους συνεργάτες μου!!!
Κι απο εδω!!!από το Α.Τ Ιαλυσού στέλνω Χρόνια Πολλά και περιμένω την αλλαγή του Χρόνου μαζί με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και το περιπολικό  βαρδιας!!!
Καλή Χρονιά σ όλη την Ελληνική Αστυνομια!!!
Καλή Χρονιά σ όλο τον κοσμο!!!
Θ.Ι. Κ.- Διοικητής Ιαλυσου.

image

image

image

image

image

image

image

blurimage1-1-2016-8-11-10.jpg.jpegΝάντια Αλεξίου- NantiaReport