Καπανδίτι: Αναζητήσεις για τους δράστες ληστείας σε βιομηχανία

Οι ένοπλοι εισέβαλλαν στη βιομηχανία γάλακτος και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φύλακα.

Με κίνητρο της ληστεία οι επτά ένοπλοι κακοποιοί (17/01- 02.20) εισέβαλλαν στη γαλακτοβομηχανία Ολυμπος, στο 27ο χιλιόμετρο της Αθηνών- Λαμίας στο Καπανδρίτι. Οι δράστες ακινητοποίησαν και έδεσαν το φύλακα, μπήκαν στο κεντρικό κτίριο και εκεί δεσμευσαν ακόμα τρεις υπαλλήλους. Αφού ερεύνησαν τους χώρους,  επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα που οδηγεί στα γραφεία και το λογιστήριο της εταιρείας, χωρίς να το καταφέρουν.

Οι επτά ενοπλοι δράστες- σύμφωνα με το φύλακα- επιβιβάστηκαν σε μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού (BMW x5), και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως διακριβώθηκε το όχημα απασχολεί ως κλεμμένο από τη Ν.Ερυθραία (12/’16)

Από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας, οι Αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία για τις ταυτότητες των δραστών, με τη ληστεία να έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό.

Όπως εκτιμούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, πρόκειται για μια από τις σπείρες που εισβάλλουν σε εταιρείες και έχουν στόχο χρηματοκιβώτια, καθώς εξετάζεται η ληστεία και σε εταιρεία φαρμάκων στην Λεωφορο Πάρνηθος στο Μενίδι κατά την οποία οι δράστες απέσπασαν το χρηματατοκιβώτιο.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.