“ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ”|ΑΠΟΨΗ

Οι κρίσεις στην ηγεσία της ΕΛΑΣ,  έχουν γίνει κάτι σαν .. “γιοφυρι της Άρτας”, όλο τις προσδιορίζουν χρονικά κι όλο αναβάλλονται  με το χρόνο να μην επιτρέπει πολλά περιθώρια.. Σε σχόλιό  του ένστολος συνδικαλιστής* της Θεσσαλονίκης, γράφει. . “Κάντε κρίσεις να λυτρωθούμε”.

image

“Ζωή σε de javeu. . Κάθε χρόνο την ίδια εποχή από Γενάρη μέχρι Μάρτη κατασπατάληση δυνάμεων υπό τον φόβο της μη έκθεσης εν όψη κρίσεων ανώτατων αξιωματικών. .Μας γέμισε αισιοδοξία το γεγονός της αλλαγής του ΠΔ για τον χρόνο διεξαγωγής των κρίσεων φενάκη, όμως όπως φάνηκε καθώς άσπρος καπνός δεν βγαίνει, για την ακρίβεια ούτε η καρβουνιά δεν μπήκε ακόμη. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα την διάταξη της υπηρεσίας σε ρυθμούς σκληρού ροκ..
Οτι αφορά την ΔΑΕΘ διμοιρίες σε βράδυ βράδυ για την ΥΑΤ 2 μάλιστα διμοιρίες και για την ΥΜΕΤ μετά από δεκαπενθήμερο ταξίδι Μυτιλήνη για να μην χάσουν την φόρμα τους και τα παιδιά τους πλανταξουν στο κλάμα που θα δουν τους Μπαμπάδες τους μετά από τόσες μέρες ας δουλέψουν ένα 14-22. . .Πάλι καλά παλικάρια που δεν σας έβαλαν 06-14. . Τα ρεπό στην υπηρεσία μας εκτοξεύτηκαν σε διψήφιο αριθμό. .Κανένα από αυτά δεν μας χαρίστηκε είναι δουλεμένα μέχρι τελευταίο λεπτό. Τώρα ούτε το τούρκικο προξενείο είναι στόχος ούτε τα δύο λεωφορεία απαραίτητα. .
ΥΓ1. . Κάποιοι δεν εννοούν να συμβιβαστούν με την λαϊκή παροιμία τι να πεθάνεις Σάββατο βράδυ τι Κυριακή πρωί Δευτέρα θα σε θάψουν.
ΥΓ2. .Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς συμπτωματική”. .

*ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ