Κανονικά η καταβολή μισθοδοσίας και τα πενθήμερα στους Αστυνομικούς

Η καταβολή της τρέχουσας μισθοδοσίας προκάλεσε -στην καλύτερη- ανησυχία στους ενστολους καθώς δεν περιλαμβάνονται πενθήμερα και νυχτερινά. Ωστοσο οπως διευκρινίζει το Αρχηγείο θα καταβληθούν κανονικα.

Με διευκρινηστική το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έρχεται να αποκαταστήσει την ανασραυωσηωπου προκάλεσε (19/12) η διακρίβωση ενστόλων οι οποίοι ειδαν τα μισθοδοτικά σημειώματα τους χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνονται πενθήμερα και νυχτερινά, στα αντίστοιχα πεδία εαναγραφής.

Όπως διευκρινίζεται θα πληρωθουν κανονικά και θα εκδοθούν συμπληρωματικά μισθοδοτικά σημειώματα, καθώς οι αντίστοιχες πιστώσεις προέρχονται απο τον προυπολογισμό του 2017 με τη μισθοδοσία να προέρχεται από τον προϋπολογισμό του 2018.

Αν και καθυστερημένα καθώς πολλοί ένστολοι (χθες) “άγγιξαν το εγκεφαλικό”, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έρχεται να διευκρινίσει το θεσμικό πλαίσιο που διαχωρίζει τις σχετικές πιστώσεις που δεν περιγράφονται στο ίδιο μειοδοτικό σημείωμα με το ζητημα κάθε χρόνο να προκαλεί αναστάτωση στους ένστολους μέχρι την καταβολή της μισθοδοσίας τους.