Καμίνης: “Ζητώ την αντικατάστασή του (Τόσκα)»

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ζήτησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

“Δυσεξήγητη η στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη” ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ενω αναγνώρισε τη μεγάλη επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Υπάρχει κενό ασφαλείας στην Αθήνα. Βλέπουμε να καίγονται περίπτερα και χθες το βράδυ τρία τρόλει. Ο Δήμος και οι κάτοικοι προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη όρθια. Όμως το πρόβλημα είναι πολιτικό. Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί. Ζητώ την αντικατάστασή του», ανέφερε  ο Γιώργος Καμίνης διερμηνεύοντας, όπως ανέφερε, τις επιθυμίες των πολιτών να αλλάξει η πολιτική ασφάλειας.

Η Φώφη Γεννηματά απο την πλευρά τηε επεσήμανε οτι «Συνεχώς υποβαθμίζεται και προκύπτουν θύλακες παραβατικότητας και άβατο σε ορισμένες περιοχές του», ενω πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη παραβατικότητα. «Είναι ευθύνη συνολικά της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα», δηλώνοντας τη στήριξή της στις ενέργειες του Δημάρχου Αθηναίων, και ενημέρωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή για την προστασια και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.