Εξάρχεια: ΤΩΡΑ Πυρπόλησαν τρολεϊ επι της Πατησίων

Εξερχόμενοι από το ΕΜΠ διαμέσου της Τοσίτσα στη συμβολή της με την Πατησίων αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν οχήματα και τρολεϊ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (19/12-22.15) άτομα του “χωρου” βγήκαν από την πλευρά της Τοσίτσα και κινήθηκαν προς την Πατησίων. Διερχόμενο όχημα και τρια τρολεϊ δέχθηκαν επίθεση με εκρηκτικές αυτοσχέδιες βομβες  (μολωτοφ) με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.

3 τρόλεϊ στις φλόγες στη Πατησίων τώρα!
Περπατάς στο δρόμο και μπροστά σου βλέπεις αυτό.
Shit…

Posted by Nasim Lomani on Monday, 19 December 2016

 

 

Τρολεϊ_ΕΜΠ

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές οι αυτοπροσδιοριζόμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο δραστες της καταδρομικής επίθεσης σταμάτησαν τα τρία τρολεϊ, αποβίβασαν τους επιβάτες και αφού έσπασαν τα τζάμια και περιέλουσαν το εξωτερικό με εύφλεκτο υλικό απέρριψαν βόμβες μολωτοφ και τα πυρπόλησαν.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική με 15Πυροσβεστες και οχηματα επιχειρησαν στο εργο κατάσβεσης της φωτιας ενω δυνάμεις της Αστυνομίας μετέβησαν και ενήργησαν αποκλεισμο και διακοπη της κυκλοφορίας για την ασφάλεια διερχόμενων οδηγών και πεζών.

Τρολεϊ_εμπ

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που τρολεϊ του οργανισμού γίνονται στόχος εμπρησμού. Ο Οργανισμός είχε λάβει απόφαση και είχε διακόψει τα δρομολόγια επί της Πατησίων.

Τρολεϊ_εμπ

Τρολεϊ_εμπ

troley_athens_burnt_december2016_1 troley_athens_burnt_december2016_2 troley_athens_burnt_december2016_3