Καματερό: Εκκληση σε βοήθεια από το σύζυγο της αγνοούμενης γυναίκας. Έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο σύζυγος της 43άχρονης γυναίκας η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, σε ρέμα στην περιοχή του Καματερού το βράδυ της Πέμπτης (22/10).

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΜΜΑΤΕΡΟΈκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τη 43άχρονη, η οποία αγονείται από το βράδυ της Πέμπτης (22/10) απευθύνει ο σύζυγός της, με παράκληση να επικοινωνήσει μαζί του.
Η 43άχρονη Ελένη Παραγκούλια μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, με το αυτοκίνητό της -το μεσημέρι της Πέμπτης (23/10)- από το σπίτι της οικογένειας στο Καματερό, πήγε να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε εκδηλωθεί από το πρωί και είχε πλήξει την περιχη.
Τα ορμητικά νερά κι ενώ το αυτοκίνητο της 43άχρονης ήταν εν κινήσει, το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε στην συμβολή της Ζέρβα με την οδό Πετμεζά, στο ύψος των έργων για τη νεα χάραξη της Λ.Θηβών. Στο συγκεκριμένο σημείο διέρχεται ένα ρέμμα το οποίο εκβάλλει στον Κηφισό.
Ο σύζυγος της 43άχρονης Αντώνης Παρασκευόπουλος, την αναζήτησε, χωρίς να την εντοπίσει ενώ και οι κλήσεις του έμειναν αναπάντητες. Όταν εντόπισε το αυτοκίνητό της αναποδογυρισμένο στο ρέμα, τη δήλωσε ως αγνούμενη στις Αρχές.
Ομάδες της ΕΜΑΚ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αναζήτησαν την 43άχρονη χωρίς να εντοπίσουν την αγνούμενη γυναίκα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Παρασκευόπουλος Αντώνης: 6977234131
Τηλ. 210 2638718