Καλλιθέα: Τον οδηγό τροχαίου με εγκατάλειψη αναζητά η Τροχαία- Στην εντατική νοσηλεύεται 18άχρονη θύμα παράσυρσης

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται η 18άχρονη η οποία παρασύρθηκε τα ξημερώματα στην Καλλιθέα από διερχόμενο όχημα, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της.

Ξημερώματα Σαββάτου (18/05-05.54) η 18άχρονη διέσχιζε τη Λ.Θησέως 156, στο ρεύμα προς την παραλιακή, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγραφεί και παραδόθηκε στις Αρχές, διακρίνεται ένα γκρι (σκούρου αυροκίνητο) να έχει παρασύρει την κοπέλα και ο οδηγός να αναπτύσει ταχύτητα και να εγκαταλείπει το σημείο του σοβαρού ατυχήματος. Στο ίδο υλικό διακρόνονται διερχόμενοι οδηγοί να σταματούν και να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα, η οποία βρίσκεται αιμόφυρτη στο οδόστωμα. Αμεσα καλούν το ΕΚΑΒ και διασώστες παρέλαβαν τη 18άχρονη και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στο Νοσοκομείο σύμφωνα με τη διάγνωση των ιατρών, η τραυματίας είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και κατάγματα λεκάνης. Άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβασηκαι νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Η οικογένεια της 18άχρονοης, απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο ή γνωρίζει σχετικά με τον οδηγό του οχήματος, να καταθέσει στην Τροχαία ΚΑλλιθέας, προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός ο οποίος την εγκατέλειψε στο οδόστωμα αβοήθητη.