Καλλιθέα: Συνελήφθη ως δράστιδα της δολοφονίας του 88άχρονου πατέρα της

Συνελήφθη η κόρη  του 88άχρονου για τη δολοφονία του, μέσα στο διαμέρισμά του, στην Καλλιθέα.

Κλήση στο κέντρο της ΑΔ τα ξημερώματα της Τρίτης (08/09), από την 56άχρονη κόρη 88άχρονου δήλωνε την κατάσταση του πατέρα της ως αιφνιδίως παθών, μέσα στο διαμερίσμα που διέμενε στην Καλλιθέα. Για δυο ημέρες η 56άχρονη κόρη του πενθούσε ενώ τη βάρυνε το ένοχο μυστικό της που αποκάλυψε στους Αστυνομικούς που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση θανάτου του πατέρα της. Ήταν η δραστιδα του εγκλήματος .

Όπως προέκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, η 56άχρονη κόρη του υπεργηρου άνδρα, μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του, για οικογενειακές διαφορές, άσκησε σε βάρος του σωματική βία με το μπαστούνι του, με αποτέλεσμα ο 88άχρονος, να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η οποία ολοκληρωθηκε (10/05) ο θάνατος του γέροντα, επήλθε απο πολλαπλες κακώσεις καθώς και απώλεια αίματος από τα μικρά τραύματα που έφερε .

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η ανθρωποκτονία του 88άχρονου

Η 56άχρονη συνελήφθη και με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών