Καλλιθέα: Μητέρα κατήγγειλε 72άχρονο- Ασέλγησε στον αυτιστικό γιό της

Κατήγγειλε στους Αστυνομικούς 72άχρονο, ο οποίος ασελγούσε στον 21άχρονου αυτιστικό γιο της. Συνελήφθη ημίγυμνος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Στην οδό Ιατρίδου στην Καλλιθέα, μητέρα 21άχρονου αυτιστικού αγοριού, κατήγγειλε (04/07-22.00) στους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, 72άχρονο για απόπειρα ασελγειας σε βαρος του. Οπως δήλωσε ο ηλικιωμένος ειχε επιχειρήσει και πριν ήμερες (29/06) να ασελγήσει στον 21άχρονο αυτιστικό γιο της, στο σπίτι του και υπέδειξε τη διεύθυνση διαμονής του.

Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο, κι εντόπισαν έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου το νεαρό. Οπως ο ίδιος ανέφερε στους Αστυνομικούς, ο 72άχρονος του υποσχέθηκε οτι θα του δώσει χρήματα, για να του κάνει «μασάζ», τον έβαλε στο σπίτι του, έβγαλε τα ρούχα του και ασέλγησε σε βάρος του ενώ αποπειράθηκε να τον βιάσει. Στην αντίδραση του 21άχρονου, φερεται ο ηλικιωμένος να του ζήτησε να ηρεμήσει και όπως ισχυρίζεται του ανέφερε, “αυτό θα είναι το μυστικό τους”.

Ενω ο 21άχρονος περιέγραφε στους Αστυνομικούς τα όσα προηγήθηκαν, ο 72άχρονος ημίγυμνος- φορούσε μονο βερμούδα-  βγήκε από το διαμερισμά του στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τον νεαρό. Ο 21άχρονος υπέδειξε στους Αστυνομικούς και κατονόμασε τον 72άχρονο.

Αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ακινητοποίησαν τον 72άχρονο, και μπήκαν μαζί του στο διαμέρισμα. Στους χώρου εντόπισαν παιδικά παιχνίδια, ενώ στην τηλεόραση προέβαλε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο 72άχρονος με την ποινική σε βάρος τους δικογραφία, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.