Καλλιθέα: Μαχαίρωσε την κόρη της μπροστά στα εγγόνια τής

Η ομογενής από τη Ρωσία, είχε έντονη λογομαχία με τη μητέρα της, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η μητέρα με μαχαίρι της κουζίνας έπληξε την κόρη της στην κοιλιά

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό η 30χρονη ομογενής από τη Ρωσία, ύστερα από άγριο καβγά με τη μητέρα της στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα.

Οι γείτονες της πολυκατοικίας, στην οδό Χίου, είχαν κατ επανάληψη ακούσει τις έντονες λογομαχίες της 50άχρονης μητέρας και της 30άχρονης κόρης της. Η κατάληξη ωστόσο του καβγά μεταξύ των δυο γυναικών, το απόγευμα της Πέμπτης (25/02-17.00) ήταν αιματηρή. Η 30χρονη επιτέθηκε με τα χέρια και τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τη μητέρα της και για να την απωθήσει με μαχαίρι της κουζίνας την έπληξε στην κοιλιά.

Η 30άχρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα και έβρισκε “καταφύγιο” στο αλκοόλ. Η ίδια με τα δύο ανήλικα παιδιά της μετακόμισε στην Καλλιθέα όπου και ζούσε με την 50χρονη μητέρα της.

Η μητέρα αμέσως ενημέρωσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την κόρη της, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό ενω σε βάρος της μητέρας της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.