Καλλιθέα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Αιγύπτιας- Συνελήφθη για το στραγγαλισμό της, ο Αιγύπτιος σύζυγός της

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία της 37άχρονης Αιγύπτιας με δράστη τον 53άχρονο ομοεθνή σύζυγό της

Εντοπίσθηκε νεκρή (26/10) στο σαλόνι του διαμερίσματος στην Καλλιθέα, στο οποίο διέμενε η οικογένεια των Αιγυπτίων, από τις δύο κόρες της, 19χρόνων και 13ετών και τον 53άχρονο σύζυγό της ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία. Νωρίτερα την ίδια ημέρας ο 53άχρονος Αιγύπτιος είχε αφήσει τις κόρες τους στο Σχολείο και το Φροντιστήριο, υποστήριξε ότι έκανε κάποιες εξωτερικές δουλειές, και μετά πήγαν οι τρεις τους για φαγητό και όταν επέστρεψαν την εντόπισαν νεκρή ενώ δήλωσε ότι έλειπαν το διαβατήριο το κινητό της και χρήματα.

Οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 53άχρονος Αιγύπτιος ο οποίος βρίσκεται από το 1992 στη Χώρα μας και εργάζεται ως υδραυλικός, περιέγραψε ότι με την 37άχρονοη σύζυγό του η οποία τον ακολούθησε το 2000 στην Ελλάδα και δούλευε ως μοδίστρα, είχαν συχνούς καβγάδες καθώς υποστήριξε ότι παραμελούσε το σπίτι, τις κόρες του και τον ίδιο. Από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας εκτιμάται ότι σε μεσοδιάστημα χρόνου, επέστρεψε στο διαμέρισμα όπου ακολούθησε ένας ακόμα έντονος καβγάς με τη σύζυγό του και τη στραγγάλισε. Μαρτυρικές καταθέσεις στους Αστυνομικούς ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες 53άχρονος θεωρούσε ότι η 37άχρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον ίδιο να μην έχει σχετική αναφορά στην απολογία του.

Μακροσκοπικά κατά την νεκροψία τα ευρήματα στο σώμα της 37άχρονης δεν παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο κατά την διενέργεια την νεκροτομής στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης, εντοπίσθηκαν ενδεικτικά ευρήματα στραγγαλισμού. Με την ποινική δικογραφία ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 53άχρονος και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.