ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Εμφανίστηκε και παραδόθηκε στην Τροχαία ο ασυνείδητος οδηγός υπαίτιος σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Εμφανίστηκε και παραδόθηκε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ο ασυνείδητος οδηγός, υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος (22/02) με εγκατάλειψη, και θύμα τον 32άχρονο, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη.

image

Ο νεαρός οδηγός, τον οποίο αναζητούσε η Τροχαία Καλλιθέας, ως υπαίτιο θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, τα ξημερώματα της 22ας Φεβρουαρίου, στην Καλλιθέα,όταν με το τζιπ- Suzuki Jimny που οδηγουσε διεμβόλισε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32άχρονο Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, αναβάτη δικύκλου, τον οποίο εγκατέλειψε αβόθητο στο οδόστρωμα και διέφυγε, εμφανίστηκε (20/04) στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

image
Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, θύμα τροχαίου

Έπειτα από μεθοδική έρευνα, οι Αστυνομικοί οι οποίοι είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, απο βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχει καταγραφει η πορεία διαφυγής του οχήματος</a, ταυτοποίησαν τον κάτοχο του οχήματος, και στις αρχές της περασμένης εβδομάδας απέστειλαν κλήτευση προκειμένου να εμφανιστεί στο Αστυνομικό τμήμα, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί.
Ωστόσο, εμφανίστηκε (20/04) ο νεαρός άνδρα, κάτοικο νοτίων προαστίων, ο οποίος παραδόθηκε και ομολόγησε ότι οδηγούσε το όχημα και προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Από την εξακρίβωση στοιχείων, προέκυψε ότι το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, ανήκε στον πατέρα του και αναμένεται κατά την απολογία του να διερευνηθεί αν είχε λάβει γνώση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport