ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Έκκληση για πληροφορίες σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, 32άχρονος τεχνικός τηλεόρασης, όταν οδηγός τζιπ διεμβόλισε το δίκυκλο του, κι εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.
Έκκληση για παροχή πληροφοριών, στον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος.

image

Σύμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεία της Τροχαίας (22/02-03.45) όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός σκουρόχρωμου (μπλε βαθύ) τζιπ (Suzuki jimny) ή SUV , κινούμενος επί της Δημοσθένους στη συμβολή της με τη Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, διεμβόλισε την μηχανή του 32χρονου Αλέξανδρου Γαβριηλίδη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

image
Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, 32- θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και διέφυγε.
Αυτοπτες μαρτυρες, επικοινώνησαν με την Τροχαία, και πλήρωμα της Καλλιθέας, μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος. Υλικό από κάμερες επιχειρήσεων πρόκειται να εξετασθεί από τους Αξιωματικούς του Ανακριτικού της Τροχαίας προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε τον 32άχρονο δικυκλιστή τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα. Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό, φέρει χτύπημα στη δεξιά πλευρά από την παρασύρση του 32άχρονου.
image

Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες, που υπήρξαν μάρτυρες του περιστατικού, και γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, για την εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του οδηγού, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Τροχαία Καλλιθέας 210-9542093 και 210-9542101.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport