ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Έκκληση για πληροφορίες σε θανατηφόρο τροχαίο. Νέα στοιχεία για το υπαίτιο όχημα.

Νεα αναγγελία και έκκληση, σε αναζήτηση πληροφοριών για το υπαίτιο όχημα στο θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη εξέδωσε η Τροχαία Καλλιθέας. Στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (22/02-03.45) είχε χάσει τη ζωή του 32άχρονος τεχνικός τηλεόρασης, όταν οδηγός τζιπ διεμβόλισε το δίκυκλο του, κι εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.
Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας, για το όχημα, προς ανεύρεση του υπαίτιου οδηγού, σε παροχή πληροφοριών, δημοσιοποίησε η Τροχαία.

image

Σύμϕωνα με τα νεότερα στοιχεία, το όχημα που εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος είναι αυτοκίνητο, μάρκας SUZUKI, μοντέλο JIMNY, κλειστού τύπου, χρώματος σκούρου γκρι, με παράλληλους άξονες στήριξης σχάρας στην οροϕή. Όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής, το όχημα δεν ϕέρει δεξιό μαρσπιέ, ενώ έχει ίχνη σύγκρουσης στη δεξιά πλευρά.

image

Σύμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεία της Τροχαίας (22/02-03.45) όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του τζιπ, κινούμενος επί της Δημοσθένους στη συμβολή της με τη Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, διεμβόλισε την μηχανή του 32χρονου Αλέξανδρου Γαβριηλίδη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και διέφυγε.

image

Απευθύνεται εκκληση για παροχή πληροφοριών προς τους πολίτες, που υπήρξαν μάρτυρες του περιστατικού, και γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, για την εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του οδηγού, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Τροχαία Καλλιθέας 210-9542093 και 210-9542101.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport