Καλλιμάρμαρο: Νεκρός ο αναβάτης του δικύκλου στη σύγκρουση με λεωφορείο – Ειδικός Φρουρός είχε σχολάσει και επέστρεφε από νυχτερινή υπηρεσία

Νεκρός ο αναβάτης της μηχανής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και συγκρούστηκε με λεωφορείο στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, τα ξημερώματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, ο αναβάτης του δικύκλου, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο σε σύγκρουση με το λεωφορείο “209” στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο (11/05-05.50), υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ, και είχε σχολάσει από τη νυχτερινή βάρδιά του.

Πρόκειται για  τον 30χρονο Ειδικό Φρουρό, Πaρασκευά Ηλία Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και είχε διατεθεί σε Υπηρεσία του κέντρου της Αθήνας.

Όπως έχει καταγραφεί από κάμερα της Τροχαίας στο σημείο το λεωφορείο είχε πορεία από Βασιλίσσης Όλγας σε αριστερή στροφή προς την Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Αθήνα. Ενώ το δίκυκλο με αναβάτη τον Ειδικό Φρουρό ακολουθούσε πορεία στο κατεχόμενο της Βασιλέως Κωνσταντίνου από Αθήνα. Στο καταγραφικό της κάμερας διαχείρισης της Κυκλοφορίας σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr έχει αποτυπωθεί το δυστύχημα με την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από το δικυκλιστή.

Ο 30χρονος αναβάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.