Καλλικράτεια, Χαλκιδική: Παρασύρθηκε με το στρώμα της 6χρονη από θαλάσσιο ρεύμα

Τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν το φουσκωτό στρώμα μαζί με την 6χρονη και με ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε ασφαλής η ανήλικη

Στην παραλία της Καλλικράτειας Χαλκιδικής είχε μεταβεί (21/07) οικογένεια με την ηλικίας 6ετων κόρη τους, όταν παρασύρθηκε το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης με το οποίο έπαιζε από τα θαλάσσια ρεύματα στα ανοιχτά.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ενώ ενεργοποιήθηκε το πλωτό περιπολικό σκάφος και παράλληλα, ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θαλάσσιων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και στο σημείο έσπευσαν το Τ/Χ σκάφος «PRINCESS NATALY» BS 2102, το σκάφος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΤΝΜ 236 και το θαλάσσιο μοτοποδήλατο «AQUAHOLIC IV» Τ.Θ. 875. Από αναζητήσεις στη θαλάσσια περιοχή το θαλάσσιο μοτοποδήλατο «AQUAHOLIC IV» εντόπισε το φουσκωτό και παρέλαβε την 6χρονη καλά στην υγεία της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο λιμένα Νέας Καλλικράτειας, εξετάσθηκε από ιδιωτικό οικογενειακό γιατρό και παραδόθηκε με ασφάλεια στους γονείς του.