Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης spa-massage για δύο βιασμούς νεαρών γυναικών

Με δύο καταγγελίες για βιασμό από αλλοδαπές νεαρές γυναίκες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην αγγελία του για υποψήφια μοντέλα τα οποία αναζητούσε για φωτογράφηση, κρίθηκε προφυλακιστέος

Δύο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν τον 47χρονο για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση, μέσα στο spa massage ιδιοκτησίας της Ρουμάνας συζύγου του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο ανήλικες κόρες, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πρόκειται για έναν νέο χώρο spa massage στο κέντρο της Αθήνας- περιοχή Εξαρχείων- ο οποίος είχε ανοίξει λίγο πριν το lockdown του περασμένου έτους και παρέμεινε κλειστός, και επαναλειτούργησε τον περασμένο Ιούνιο. Αυτή την περίοδο ο  47χρονος με πρόφαση οτι αναζητά μοντέλα για προώθηση στο χώρο της μόδας είχε καταχωρήσει αγγελίες στο διαδίκτυο, στις οποίες ανταποκρίθηκαν δύο νεαρές αλλοδαπές, Αλβανή ηλικίας 17ετων και Αλγερινή 18χρόνων. Σε επικοινωνία μαζί του οι δύο νεαρές, έκλεισαν ραντεβού και μετέβησαν στο ινστιτούτο spa massage στο κέντρο της Αθήνας, σε διαφορετικές ημέρες. Τα όσα περιγράφουν ωστόσο οι δύο γυναίκες στις πανομοιότυπες καταγγελίες τους στο ΤΑ Εξαρχείων, δεν άφησαν περιθώρια για τις πράξεις του 47χρονου. Όπως ανέφεραν αρχικά τους δήλωσε ότι οι αναλογίες τους, δεν είναι αυτές που θα τους έπρεπε να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας, ωστσο πρότεινε να τις προσλάβει στο ινστιτούτο spa massage στο χώρο υποδοχής των πελατών και προτάθηκε να τις ξενάγησε στους χώρους του ινστιτούτου.
Σε ένα από τα “σκοτεινά” δωμάτια, τα οποία χρησιμοποιούσε και για άλλους σκοπούς, κλείδωσε την πόρτα ενώ και οι δύο ανέφεραν ότι άφησε το κλειδί στην πόρτα και κακοποίησε σεξουαλικά με τα δάχτυλά του τις δύο γυναίκες. Οι δύο νεαρές περιέγραψαν στις καταγγελίες τους τα όσα βίωσαν.

Σε έφοδο τους οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψή (03/07) του 47χρονου, στο ινστιτούτο spa massage που εδρεύει στα Εξάρχεια.
Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του ο 47χρονος,  ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε λευκό ποινικό μητρώο, οδηγήθηκε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό κατά συρροή, παράνομη κατακράτηση και για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή.
Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι  αποφάσισαν και την προφυλάκισή του.