“Καλή Φώτιση και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του, οι Αστυνομικοί τις έχουμε αναλάβει, ας βοηθήσετε και οι υπόλοιποι λίγο”

Με αφορμή τις διαρροές, καθώς παρά τις διαβουλεύσεις που υπάρχουν για τα Θεοφάνεια, το αδιέξοδο μεταξύ της Εκκλησίας και της Κυβέρνησης, σε περίπτωση που δεν βρεθεί χρυσή… τομή, τότε το… μπαλάκι θα πάει (και πάλι) στο ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ

«Αύριο (06/01) αποφάσισαν κάποιοι να βάλουν ΞΑΝΑ εμάς τους Αστυνομικούς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Αυτό το κάνουμε εμείς και μόνο εμείς εδώ και 10 μήνες και φυσικά όχι εσείς μέσα από τα γραφεία σας και τις συνεντεύξεις τύπου. Διότι από πεζοδρόμιο μόνο αυτό στην είσοδο του σπιτιού σας ξέρετε… Εκκλησία και Πολιτεία αποδείξατε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πως όταν αμφότεροι έχετε πραγματική βούληση όλα βαίνουν καλώς!!! Καλή Φώτιση αύριο και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του… Εμείς οι Αστυνομικοί τις έχουμε αναλάβει ΟΛΕΣ και ΌΛΩΝ!!! Το σαμάρι είναι πλέον πολύ βαρύ!!! Ας βοηθήσετε και οι υπόλοιποι λίγο!!!», αναφέρει σε σχόλιό του Αστυνομικός Α.Σ, μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ενστόλων της ΕΛΑΣ, “Ενωτική Μαχητική Αστυνομική Συσπείρωση – ΕΜΑΣ”