Καλαμάτα: Τρεις νεκροί απο τη θεομηνία- Αναφορά για αγνοούμενο

ΠΥ_Καλαμάτα
Πυροσβέστες πριν εισέλθουν στο πλημμυρισμένο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας στην Καλαμάτα, οπου εντοπίσθηκε νεκρη.

Τρεις νεκροί, απο την κακοκαιρια που πλήττει απο τα ξημερώματα την Καλαμάτα. Η 80άχρονη γυναίκα  η οποία αντιμεντωπιζε κινητικά προβλήματα, εντοπίσθηκε νεκρή στο ισόγειο διαμέρισμα οπου διέμενε, στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείου, το οποίο είχε πλημμυρίσει.

Στη Θουρία ο 90άχρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. O θάνατος το, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και ίσως να μη σχετίζεται με την κακοκαιρία. Το σπίτι στο οποιο διέμενε με μια οικιακή βοηθό, η οποια εντοπίσθηκε σώα δεν ειχε πλημμυρισει. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η 63άχρονη η οποία εχασε τη ζωη της στην περιοχή Πήδημα  ανασύρθηκε νεκρή, καθως παρασύρθηκε από τα ορμητικα νερά.

Ενω αγνοουμενη για τις Αρχές ειναι και μια 60άχρονη στη Μηχανιώνα Θεσ/νικης , το αυτοκίνητο της βρέθηκε με αναμμένα τα αλαρμ στο δρόμο Επανωμή – Νέα Μηχανιώνα, ωστοσο παρα τις αναζητήσεις και τις ερευνες δεν εχει εντοπισθεί η γυναικα. Σύμφωνα με το σύζυγο της ενημέρωσε την Πυροσβεστική, οταν σταμάτησε η επικοινωνία μαζι της και το κινητο της τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται στις κλησεις του.

PLHMMYRES-KATASTROFES-MHXANAKIA-07-09-16.jpg
Οι καταστροφές στην Καλαμάτα είναι ανυπολόγιστες. Σπίτια έχουν πλημμυρίσει, αποθήκες με εξοπλισμό και υλικά έχουν καταστραφεί.
Σε σε εξέλιξη απο τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας, της Πυροσβεστικής και υπηρεσιών.
PLHMMYRES-KATASTROFES-MPOULOUKOU-07-09-16.jpgΤο Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Καλαμάτας συνεδρίασε (07/09-07:30) με το δήμαρχο της πολης να δίνει κατευθυνση για τις δρασεις των υυπηρεσιω. Αναμενεται νεα συνεδριαση (07/09-12.00) για την εκτίμηση της κατάστασης.