Καλαμάτα: Πυροβόλησαν μοτοσικλετιστή εν κινήσει

Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του δικυκλιστή, εν κινήσει κοντά στα Δικαστήρια Καλαμάτας, τον ξυλοκόπησαν και τον πυροβόλησαν στα πόδια

Στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στο Διοικητήριο στο κέντρο της Καλαμάτας (20/01-11.30) οι δράστες πυροβόλησαν διερχόμενο μοτοσυκλετιστή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες,  επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ανέκοψαν την πορεία του αναβάτη στο δίκυκλο, αποβιβάστηκαν και του επιτέθηκαν και κατά την αποχώρησή τους, ένας εκ των δραστών, πυροβόλησε το θύμα στα πόδια.

Οι ένοπλοι διέφυγαν από την οδό Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, με το θύμα αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Στο σημείο μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο τραυματίας- άνδρας περίπου 35ετών-  φέρει σοβαρό αιμορραγικό τραύμα και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Περίοικοι και διερχόμενοι καθώς το σημείο απέχει ελάχιστα από τα Δικαστήρια της Καλαμάτας, ενημέρωσαν την Αστυνομία, και πλήρωμα μετέβη στο σημείο. Από τις περιγραφές στην αστυνομία, οι δύο δράστες επέβαιναν σε σκουρόχρωμο όχημα . Σε εξέλιξη η αναζήτηση του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία.