Καλαμάτα : Κατέληξε ο δικυκλιστής στα τραύματά του- Δέχθηκε πυρά εν κινήσει στο κέντρο της πόλης

Νεκρός δηλώθηκε ο αναβάτης του δικύκλου ο οποίος δέχθηκε πυρά εν κινήσει στο κέντρο της πόλης, από επιβαίνοντες σε όχημα, οι οποίοι διαφεύγουν

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μεταφέρθηκε (20/01)  κατέληξε ο 47χρονος άνδρας ο οποίος το πρωί δέχθηκε επίθεση και πυρά από δύο αγνώστους, σε φονική ενέδρα.

Ο “Αμερικάνος” είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κλάματα και ήταν “γνωστός” για τις επαφές του με τη νύχτα και διακίνηση ναρκωτικών

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 47χρονου, γνωστός με το προσωνύμιο «Αμερικάνος» καθώς ζούσε στην Αμερική για χρόνια κι επέστρεψε με τα αδέλφια του στην Καλαμάτα. Ο ίδιος ήταν “γνωστός” στις Αρχές για επαφές με κυκλώματα της νύχτας και διακίνηση ναρκωτικών.

Ως επικρατέστερη εκδοχή οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, και όχι απλά για “προειδοποίηση”.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες  επέβαιναν σε όχημα ανέκοψαν την πορεία του δικύκλου στο οποίο επέβαινε, και πυροβόλησαν τον αναβάτη, αφού τον χτυπούν με μανία. Εκ των δραστών, με πιστόλι πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 47χρονο, και διέφυγαν με το σκουρόχρωμα όχημα στο οποίο επέβαιναν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.