ΚΑΛΑΜΑΚΙ- ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έγκλημα πάθους, η δολοφονία Κενυάτη από τη σύντροφό του.

Τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 30χρονο σύντροφό της, και αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στην επιχείρηση που διατηρούσαν. H 42χρονη συνελήφθη.

Οι φωνές του ζευγαριού, λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα (11/09) προκάλεσε την έντονη ανησυχία των κατοίκων στο Καλαμάκι Ζακύνθου. Γείτονας, ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία, αφού οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, ήταν καθημερινοί και έντονοι.image
image

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν νεκρό στο δάπεδο του καταστήματος, τον 30χρονο Κενυάτη, Anest Muiruri . Σύμφωνα με τα νεκροψιακά ευρήματα, το θύμα έφερε τράυματα στην κοιλιά και βαθυ θανατηφόρο στα γεννητικά όργανα.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, συνελήφθη η  42χρονη σύντροφος του 30χρονου Κενυάτη, η οποίοι σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό, προκάλεσε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, τα οποία επέφεραν το θάνατό του. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η 42χρονη μετά την πράξη της, αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στην επιχείρηση, η επέμβαση της Αστυνομίας, απέτρεψε τις προθέσεις της.
Ο 30χρονος Anest Muiruri είχε έρθει στην Ελλάδα και κατάφερε να σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απο το οποιο και αποφοίτησε το 2001.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.