Κ. Κυρανάκης: “Έχουν ήδη επιστρέψει πάρα πολλοί Αστυνομικοί από φύλαξη επισήμων στα Τμήματα”

Το πρόγραμμα σε θέματα ασφάλειας και την αντιμετώπιση σε φαινόμενα ανομίας, της Κυβέρνησης.

«Ο ελληνικός λαός μάς ψήφισε για να εφαρμόσουμε τον νόμο. Αν οποιοσδήποτε σπάει, βανδαλίζει ή καίει, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Η αστυνομία είναι ξανά στους δρόμους. Έχουν ήδη επιστρέψει πάρα πολλοί αστυνομικοί από φύλαξη επισήμων στα αστυνομικά τμήματα», υποστήριξε ο Βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα»..

«Έχουμε δεσμευτεί ότι τα άβατα θα τελειώσουν, άρα και τα Εξάρχεια θα καθαρίσουν. Αυτό προϋποθέτει ότι θα καταργηθεί το άσυλο. Και εγώ σαν νέος βουλευτής αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που θα κληθώ στο πρώτο νομοσχέδιο να ψηφίσω την κατάργηση του ασύλου, την οποία διεκδικούμε από τα χρόνια μας ως φοιτητές. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τη δική μου γενιά», επεσήμανε ο Βουλευτής.

«Το δεύτερο βήμα που θα γίνει είναι η ενίσχυση της αστυνόμευσης και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού των αστυνομικών. Και τρίτον, είναι απαραίτητο η Αστυνομία να έχει την πολιτική κάλυψη. Γιατί οι άνθρωποι που ρίσκαραν τη ζωή τους για να προστατέψουν τη δική μας και έκαναν καλά τη δουλειά τους, με την προηγούμενη κυβέρνηση περνούσαν ΕΔΕ. Αυτό θα αλλάξει», κατέληξε στην τοποθέτησή του.