Κ.Κηφισιά: Συμπλοκή με νεκρό Ρομά σε εμπλοκή με Αστυνομικό εκτός Υπηρεσίας

Ένοπλη αιματηρή συμπλοκή με Αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στην Κάτω Κηφισιά, οταν αντιλήφθηκε την πρόθεση δραστών ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, Αστυνομικός εκτος Υπηρεσίας αντιλήφθηκε τις προθέσεις τριών ανδρών Ρομά  με βία σε βάρος ηλικιωμένης, να την επιβιβάζουν στο αυτοκίνητό τους.

Ο Αστυνομικός επικοινώνησε με το Κέντρο, ενώ ο ίδιος ακολουθήσε το ύποπτο όχημα. Ωστόσο- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- οι Ρομα επιβαίνοντες στο όχημα, έφεραν οπλα και πυροβόλησαν σε βάρος του, με τον Αστυνομικό να ανταποκρίνεται στα πυρά.

Ο Αστυνομικος, οπως κατεθεσε και στους συνάδελφους του, πυροβόλησε στα ελαστικά του οχήματος διαφυγής, πέντε φορές με τους δράστες να διαφεύγουν, ενώ αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν εν οδω και να εγκαταλείπουν την ηλικιωμένη.

Στη συνέχεια ωστόσο, με κλήση για σοβαρό επεισόδιο από ιδιωτικό Νοσοκομείο των Β.Προαστειων, υπήρξε ενημέρωση στην Άμεση Δραση για μεταφορά άνδρα Ρομα βαριά τραυματισμένο στην πλάτη από πυρά, ο οποίος κατέληξε.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλειας Αττικής.