“Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια στην Ερμού” (video)

Ο πατέρας της Ηριάννας λίγες ώρες μετά από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών που απέρριψε το αίτημα αναστολής για την 29άχρονη, παραχώρησε συνέντευξη καταδικάζοντας τα επεισόδια στην Ερμού.

“Θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ηριάννας Β.Λ. σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο πατέρας της 29άχρονης, με σπασμένη φωνή, επέμεινε για την κόρη  του, «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω», επισημαίνοντας ότι ψυχολογικά η Ηριάννα είναι δυνατή και στηρίζει και την οικογένειά της.

«Σήμερα το πρωί που μίλησα μαζί της, έμαθε τι έγινε χθες. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν. Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση. Λυπάμαι πάρα πολύ» ανέφερε, για  τα σοβαρά επεισόδια στην Ερμού.

«Η μόνη της έννοια είναι η ακαδημαϊκή της καριέρα. Εγώ είμαι 58 χρονών και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα βιβλία που έχω διαβάσει εγώ είναι το 1/10 αυτών που έχει διαβάσει το παιδί μου πάνω στο αντικείμενό της… Όταν θα γίνει η δεύτερη δίκη για την αναστολή της, πρέπει να έρθετε να την ακούσετε. Αξίζει τον κόπο» ανέφερε και συμπλήρωσε «Είναι πολύ εύκολο να σπιλωθεί το όνομα ενός ανθρώπου… Πολύ εύκολο» κατέληξε.