Ηράκλειο: Τέως Μεγαλοστέλεχος του Τουρισμού, σήμερα άστεγος και ληστής σούπερ μάρκετ

Κατηγορείται για δύο ληστείες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Στέλεχος του Τουριστικού κλάδου και σήμερα είναι άστεγος

Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση άσκησε (05/11) ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 54άχρονου Ηρακλειώτη ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας, ως δράστης σε δύο ληστείες σούπερ μάρκετ σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 54άχρονο σε παράπηγμα που διέμενε στην οδό Μάχης Κρήτης, στο κέντρο του Ηρακλείόυ. Στην κατοχή του κατασχέθηκε το όπλο και τα ρούχα που φορούσε στις ληστείες, ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του. Στους Αστυνομικούς μεταξύ άλλων φέρεται να υποστήριξε, ότι πριν διαπράξει τις δύο ληστείες ήταν νηστικό για τέσσερις ημέρες .

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 54άχρονος στο παρελθόν είχε διατελέσει Στέλεχος του Τουριστικού κλάδου, ενώ διήυθυνε Ξενοδοχειακή Μονάδα. Τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, και η  αδυναμία των συγγενών του να τον βοηθήσουν, τον οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή με τον ίδιο να βρίσκετια άστεγος και άπορος.

Ο 54άχρονος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (06/11-12.00).

________________________

* Cretalive.gr