Ηράκλειο: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ 15χρονων στο προαύλιο Γυμνασίου

Τα περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών εντός Σχολικών Συγκροτημάτων, παρουσία συμμαθητών και καθηγητών τους στην Κρήτη, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ δύο 15χρονων, σε Γυμνάσιο της ενδοχώρας του Ηρακλείου. Ο 15χρονος εξωσχολικός φέρεται να υπερπήδησε τα κάγκελα και εισήλθε στο προαύλιο του Σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με απειλητική διάθεση απευθύνθηκε σε 15χρονο μαθητή και ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Από τους παριστάμενους ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και ενημερώθηκε η οικογένειά του.

Ο αδελφός του 15χρονου, ο οποίος γνώριζε το δράστη της επίθεση, τον εντόπισε και ακολούθησε μεταξύ τους επεισόδιο και βιαιοπραγία. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από την αστυνομία που διερευνά την υπόθεση.

Το περιστατικό βίας έρχεται λίγες ημέρες (24/11) μετά το επεισόδιο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου με τραυματία Αλβανό μαθητή και καθηγητή του Σχολείου, με δράστες μαθητές άλλους Σχολείου στους οποίους είχε επιτεθεί πριν δύο εβδομάδες ο Αλβανός μαθητής και θύμα της επίθεσης.