Ηράκλειο Κρήτης: Εισβολή και βανδαλισμό στο γραφέιο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Εισβολή στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη από οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων  στο Ηράκλειο της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 10 ατόμων, εισέβαλε στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, ανέγραψε συνθήματα στους τοίχους και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές, σε “συμπαράσταση” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Υφυπουργός κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη όλων των κομμάτων, «Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά. Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Στόχος σε οργανωμένες ομάδας του “χώρου” και “αλληλέγγυων” έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα πολιτικά γραφεία, και δημόσια κτήρια σε “συμπαράσταση” του κατάδικου τρομοκράτη της “17Ν” Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.