Ηράκλειο: Είχαν εγκαταλείψει χωρίς επίβλεψη οχτώ ανήλικα μεταξύ των οποίων δύο βρέφη τριών μηνών- Συνελήφθη 31χρονη για παραμέληση

Στη διερεύνηση της σοβαρής καταγγελίας εγκατάλειψης και παραμέλησης ανηλίκων, έχουν επιδοθεί οι Αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Κάτοικοι της περιοχής στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατήγγειλαν (16/09) ότι οκτώ ανήλικα, είχαν εγκαταλειφθεί μόνα τους χωρίς επίβλεψη ενήλικα σε σπίτι και τα κλάματά τους θορύβησαν τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, τα οκτώ ανήλικα είναι ηλικίας έως 13 ετών, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο βρέφη τριών μηνών.

Κατά πληροφορίες συνελήφθη Κύπτια ηλικίας 31 ετών, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο καθώς είχε αφήσει τα παιδιά χωρίς επίβλεψη ενήλικα. Σύμφωνα με την 31χρονη μητέρα των ανηλίκων, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι άφησε μόνα τους τα παιδιά της, καθώς είχε μεταβεί σε επισκεπτήριο στον πατέρα της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Για την υπόθεση, διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν καθώς και αν προκύπτει ανάλογη αντιμετώπιση, συστηματικά .