Ηράκλειο: Δολοφόνησαν τη μητέρα εστεμμένης στα Miss Υφήλιος- Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη ο κουνιάδος της 53άχρονης ως δράστης της δολοφονίας της.

Με πολλαπλά πλήγματα από μαχαίρι, εκ των οποίων τα περισσότερα στην κοιλιακή χώρα, η 53άχρονη έπεσε νεκρή εξω απο την καφετέρια της οδού Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, Ηρακλείου  όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει κατα την προανάκριση, ενώ η 53άχρονη πήγε να ανοίξει το μαγαζί (10/10-07.00) βρήκε να την περιμένει ο κουνιδος της – από τον πρώην σύζυγο της-. Ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο με μαχαίρι την τραυμάτισε σοβαρά και αιμόφυρτη έπεσε στο έδαφος. Ωστόσο παρά την άμεση μετάβαση του ασθενοφόρου η γυναίκα κατέληξε.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του θύματος, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της. Πρόκειται Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές για τη μητέρας εστεμμένης στα Miss Υφήλιος.

Ο 60άχρονος δράστης της εγκληματικής ενέργειας συνελήφθη. Πρόκειται για τον κουνιαδο της- από τον πρώην σύζυγο της 53άχρονης- για τον οποιο έχει προκύψει οτι έχει ποινικό μητρώο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60άχρονος ηταν φιλοξενούμενος στο σπίτι της κόρης του θύματος . Ωστόσο- χωρίς να διευκρινίζονται λεπτομέρειες- νωρίτερα τον ενημερωσε να αποχωρήσει από το σπίτι.

Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου.