Ηράκλειο Αττικής: Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης διέσωσε τραυματισμένο γάτο κρυμμένο σε μηχανή οχήματος

Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης κλήθηκε από πολίτες σε συνδρομή για τη διάσωση τραυματισμένου γάτου από τη μηχανή σταθμευμένου οχήματος, μετά την παράσυρση και τον τραυματισμό του από διερχόμενο όχημα

Στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής, αδέσποτος γάτος τραυματίσθηκε (17/01) από διερχόμενο όχημα όταν πετάχτηκε στο δρόμο και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Τραυματισμένο και τρομαγμένο το αδέσποτο ζώο κρύφτηκε στη μηχανή σταθμευμένου οχήματος. Διερχόμενη γυναίκα η οποία βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας ζήτησε τη συνδρομή ζωόφιλων εθελοντών για να παραλάβουν το τραυματισμένο ζώο και να το μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα και κλήθηκε η Άμεση Δράση, σε βοήθεια.

Το πλήρωμα περιπολικού (Α 4-2) ανταποκρίθηκε άμεσα και αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος στη μηχανή του οποίου είχε καταφύγει ο γάτος. Με τη συνδρομή και της Αστικής Πανίδας του Δήμου Ηρακλείου ο γάτος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής σε νοσηλεία, ενώ η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας και προκάλεσε την κινητοποίηση για τη διάσωση του αδέσποτου ζώου, εξέφρασε την πρόθεση να τον υιοθετήσει.