Υπαξιωματικός του ΠΝ συνελήφθη με Ρομά, για ληστείες σε σπίτια

Συνελήφθησαν με σήμα κέντρου τρεις εύσωμοι δράστες σε απόπειρα εισβολής σε σπίτι στα Ανω Λιόσια. Μεταξύ των συληφθέντων δύο Ρομά, κι …ένας Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Image

 Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε τους τρεις εύσωμους άνδρες και τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν από την ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων, με κατεύθυνση προς Ζεφύρι, με την εντύπωση που αποκόμισαν οι αστυνομικοί, πως αναζητούσαν τον επόμενο στόχο.
Στο σήμα των Αστυνομικών υπάκουσαν- σύμφωνα με το bloko.gr-, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, τα χαρακτηριστικά των οποίων προσομοίαζαν με τις περιγραφές που δόθηκαν στο μεταξύ από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν.
Από τον έλεγχο, επέβαιναν δύο Ρομά και η έκπληξη προήλθε από την παρουσία του τρίτου άνδρα ο οποίος όταν βγήκε από το αμάξι δήλωσε την ιδιότητα του (Υπαξιωματικός του Πολεμικου Ναυτικού) και ανέφερε στους Αστυνομικούς πως είναι συνάδελφος τους, για να πετύχει προφανώς ευμενή μεταχείριση.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν κουκούλες (full face), γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι ύποπτοι επιχείρησαν να επιτεθούν στους Αστυνομικούς, οι οποίοι τους χειροπέδησαν και τους προσήγαγαν στο τμήμα.
Σε σχολαστικό έλεγχο στο αυτοκίνητο βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε όπλο κρότου λάμψης.

_______

*bloko.gr