Είναι Κρητικός ο «Hot».. Αστυνομικός που έγινε.. viral

Μια καθημερινή υπηρεσία σε αγροτική περιοχή της επικράτειας για το νεαρό Αστυνομικό, και οι καλοκαιρινές διακοπές της νεαρής τουρίστριας στην ίδια περιοχή, ήταν σύμπτωση. Μια στιγμιαία νεανική παρόρμηση (?) και οι φωτογραφίες του νεαρού Αστυνομικού, προκάλεσαν αναστάτωση στο διαδίκτυο και οι χρήστες των social media αναζητούν τον ένστολο που έγινε …viral

Στην περιοχή του Μπάλου Χανίων, εκτελούσε υπηρεσία ο Ειδικός Φρουρός- Αστυνομικός του ΤΑΕ Ηρακλείου ως ενισχυτική υπηρεσία στο ΤΑΕ Ρεθύμνου, με δίχρωμο όχημα Υπηρεσίας από τα Μάλια Χερσοννήσου. Ο νεαρός Αστυνομικός, αποτέλεσε «έμπνευση» για νεαρή τουρίστρια, η οποία βρέθηκε σε διακοπές στην Ελλάδα, και τον απαθανάτισε σε φωτογραφικά στιγμιότυπα..

hot_astynomikos2
Η Marta Gould, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤW, το σχόλιο της για τον νεαρό Κρητικό Αστυνομικό, «Αυτός ο καυτός Αστυνομικός με είδε να τον φωτογραφίζω κρυφά κι έτσι αποφάσισε να μου ποζάρει», ενώ έγραψε για να σχολιάσει στη συνέχεια σε φίλο της, πώς ήταν «ό,τι καλύτερο στη μέρα μου».. Το σχόλιό της και οι τρεις φωτογραφίες του νεαρού Αστυνομικού μέχρι στιγμής (30/06- 19.00) έχουν αναδημοσιευτεί 40.201(!) φορές, ενώ «αρεσε» σε 59.425 (!)χρήστες του κοινωνικού μέσου στο οποίο διατηρεί λογαρισμό η νεαρή ..

Και μπορεί στις φωτογραφίες να μην είναι ευδιάκριτο αν ο νεαρός Αστυνομικός είχε αντιληφθεί την παρουσία της νεαρής τουρίστριας, η οποία σε χρέη ..«παπαράτσι» τον φωτογράφιζε, οι κινήσεις του ωστόσο, όπως έχει αποτυπωθεί στα φωτογραφικά καρέ, τον εμφανίζουν να εκτελεί το υπηρεσιακό του καθήκον.. με τον ίδιο να έχει γίνει viral και πόθος για πολλούς χρήστες του διαδικτύου που θέλουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τον ίδιο…

hot_astynomikos3

Ψυχραιμία προς .. άπαντες ενδιαφερόμενους, οι θερμοκρασίες θα ανέβουν -λόγω εποχής- κι άλλο τις επόμενες ημέρες, οι «εξωγενείς παράγοντες», δε θα πρέπει να .. τις επηρεάζουν.