Δερβενοχώρια Βοιωτίας: Αυτοψία στα καμμένα για κλιμάκιο του τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Στα καμμένα της δασικής έκτασης, στην περιοχή της Βοιωτίας που ξέσπασε η φωτιά, πραγματοποίησαν αυτοψία αντιπροσωπία του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

dervenoxoria

Στη δασική έκταση που καταστράφηκε από τη φωτιά, και ξέσπασε στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας (25/06), βρέθηκε αντιπροσωπεία του των Τομέων Περιβάλλοντος και Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της ΝΔ .

dervenoxoria4


Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τους Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, για την εξέλιξη της κατάσβεσης των εστιών, ενώ έλαβαν γνώση και για την καταστροφή που έχει προκαλέσει η καταστροφική μανία της φωτιάς.

dervenoxoria2

Αν και το κυρίως μέτωπο της φωτιάς έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, στο σημείο, παραμένουν και  επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις επίγεια και εναέρια μέσα, και εθελοντικές ομάδες,  ώστε να αποτρέψουν τυχών αναζωπύρωση της φωτιάς.

dervenoxoria3
Ο επικεφαλής του κλιμακίου της Πυροσβεστικής ενημέρωσε τους Βουλευτές και όσους συμμετείχαν στην επίσκεψη. Μεταξύ των παρεβρισκόμενων, και ο Νίκος Διαμαντής, εα Υποστράτηγος του ΠΣ, και ειδικός πραγματογνώμονας σε θέματα εγκλημάτων εμπρησμού, για το μέτωπο της φωτιάς και την επιχειρησιακή διαχείριση του έργου κατάσβεσης της φωτιάς.