“Είναι η δουλειά μας- Η ανθρώπινη αντοχή έχει και τα όρια της”

Καταγγελία για την υπηρεσιακή αντιμετώπιση των ενισχυλικών δυνάμεων- διμοιριών από τον τοπικό Αστυνομικό Διευθυντή για το ωράριο και την υπηρεσία, απο υπηρετούντες..

Μυτιλήνη…. 18/01/2017….

η ταλαιπωρία συνεχίζεται…. Το παρελθόν ζει και τα ωράρια απλά καταστρατηγουνται….. Οι διμοιρίες ΥΑΤ φαίνεται πλέον να στερούνται εντελώς των υπηρεσιακων τους δικαιωμάτων.
Επίσκεψη του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και του Υπουργού μεταναστευτικης πολιτικής κ.ΜΟΥΖΑΛΑ Ιωαννη…
Διμοιρία διατίθεται σύμφωνα με εντολή του διευθυντή της Λέσβου …την οποία ενημέρωσε την προηγούμενη ημέρα στις 21:00… πρωί και βράδυ ….Συνολο 13 περιπου ώρες…
Επι δυο χρόνια οι διμοιρίες ΥΑΤ Αθηνών με φιλότιμο και χωρίς τη θέληση τους… με μετακινησεις χωρίς ειδοποίηση με εργασία πολλών ωρών πέραν του ωραρίου και πολλών επεισοδίων … Στήριζουν τη χώρα, χωρίς παράπονο, φεύγοντας κάθε 40 μέρες περίπου από τα σπίτια τους, σε διάφορα νησιά λόγω του μείζονος θέματος του μεταναστευτικού και των προβλημάτων που προκαλούνται… Ενω παντού σε όλα τα νησιά η υπηρεσία διεξάγεται ομαλά, στο νησί της Λέσβου από τον εν λόγω διευθυντή αντιμετωπίζουμε συνεχως προβλήματα, σχετικά με το ωράριο και την υπηρεσία… Ναι είναι η δουλειά μας… Αλλα έχουμε και δικαιώματα …. Έφτασε πλέον ο κόμπος στο χτένι…. Η ανθρώπινη αντοχή έχει και τα όρια της….

_____________

* ΜΑΧΙΜΟΙ