Ημερολόγιο 2017 για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπυροσβεστών Εκάλης

Η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (ΟΕΔΔ) εύχεται για το 2017, με ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό ημερολόγιο.

Ένα ημερολόγιο διαφορετικό από τα αλλα για τη νεα χρονιά  (201) απο την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (Ο.Ε.Δ.Δ.) με τα έσοδα  απο τις πωλήσεις του να διατίθεται για την οικονομική ενίσχυση  της ομάδας ωστε να συνεχίσει στο κοινωνικό της έργο.

Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Εκάλης -015919

Σε 29,5 εκ. (ύψος) και 42 εκ. (πλάτος) οι εντυπωσιακές φωτογραφίες με τα μέλη της “Ο.Ε.Ε.Δ” να πρωταγωνιστούν αποτυπώνουν το ρόλο και το έργο που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο σε συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Εκάλης -015856

Η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (ΟΕΔΔ) είναι Σύλλογος μη- κερδοσκοπικού χαρακτήρα – και απο το 2000 δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.

Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Εκάλης-015803

“Το Σεπτέμβριο του 2015 όταν μας προσέγγισε ο Φοίβος ενεργό μέλος της Ο.Ε.Ε.Δ. έτσι ώστε να αναλάβουμε την φωτογράφιση και υλοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκτ η ανταπόκρισή μας ήταν αμέσως θετική και με μεγάλη χαρά προσφέραμε αφιλοκερδός τις υπηρεσίες μας!!” αναφέρει το δημιουργικό της “Cast Expression Photography” αναφορικά με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης με την (Ο.Ε.Ε.Δ)
Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Εκάλη -015831