Ημέρα απολογίας για τους τρείς βιαστές της 12χρονης μετά από προθεσμία που έλαβαν

Ενώπιον της 33ης Ανακρίτριας η οποία χειρίζεται την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης απολογούνται οι τρείς συλληφθέντες για τα ραντεβού βιασμού της ανήλικης

Με μεταγωγή από τα κρατητήρια της Ασφάλειας στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθούν πρόκειται να οδηγηθούν (19/10) οι τρεις συλληφθέντες με εντάλματα της 33ης Ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι τρείς βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12ετων έναντι αμοιβής και θα κληθούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους  έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. Ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της 12χρονης σε ραντεβού από επικοινωνία του 53χρονο, καταβάλλοντας χρήματα για να προβούν σε βιασμό της ανήλικης μέσα στα οχήματά τους, κοντά στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια.

Ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (15/10), φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος, πρώην εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, το Σάββατο (16/10). Ενώ ο 34χρονος, συνελήφθη την Κυριακή (17/10) κατά την επιστροφή του από ταξίδι στη Γερμανία. Και οι τρεις ταυτοποιηθηκαν με ηλεκτρονικά ίχνη στην διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών .

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των τριών πρόκειται να αποφανθούν για την ποινικη τους μεταχείριση και βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο προφυλάκισης. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και έχουν κριθεί προφυλακιστέοι ο 53χρονος μαστρωπός και βιαστής της ανήλικης μαθήτριας, Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος βιαστής της 12χρονης Γιάννης Σοφιανίδης, και η 37χρονη μητέρα της, η οποία οδηγήθηκε στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού .