Ημαθία: Ο Ρομά οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μετά από επεισόδιο με τη σύζυγό του σε γλέντι

Η δικογραφία, έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, καθώς, έχει παρέλθει το αυτόφωρο και ο 28χρονος Ρομά υπαίτιος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τη Ρομά μητέρα και τα ανήλικα παιδία της

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του, σε γλέντι ενώ είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ,  πριν επιβιβαστεί στο όχημά του, και προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση της Ρομά μητέρας και των ανήλικων κοριτσιών της.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη στον οικισμό της Παλαιόχωρας στην Ημαθία, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10). Όταν ο 28χρονος οδηγός παρέσυρε τη Ρομά μητέρα η οποία συνόδευε τη 15χρονη μαζί με την 11χρονη κόρη της, σε κοντινό μαγαζί. Το όχημά του εξετράπη της πορείας του, με τον 28χρονο Ρομά να το εγκαταλείπει και αποχώρησε πεζός. Η 15χρονη κατέληξε ακαριαία, ενώ μητέρα και κόρη, νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες. Η 37χρονη μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Βέροιας και η 11χρονη κόρη της, στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 28χρονος Ρομά διατηρεί μακρινή συγγενική σχέση με την οικογένεια των Ρομά, και είναι κάτοικος της περιοχής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.