Ιλίσια: ΤΩΡΑ- Πυροβόλησαν διερχόμενο πεζό, κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, στα Ιλίσια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας δέχθηκε πυρά από άγνωστο -μέχρι στιγμής- δράστη.

25/09-19.00 Αλβανός ο δράστης της ένοπλης επίθεσης και βαρύτατου τραυματισμού διερχόμενου από το κατάστημα το οποίο διατηρεί στην περιοχή των Ιλισίων. Πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι μαρτυρίες καταθέτουν ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ των ανδρών, με τον διερχόμενο πεζό να αποδίδει υβριστικό σχόλιο στον Αλβανό καταστασηματάρχη, ο οποιος πυροβόλησε τρεις φορές τραυματίζοντάς τον βαρύτατα στο λαιμό.

Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, κατέθεσαν στις Αστυνομικές Αρχές, ότι ο δράστης μετά το ένοπλο επεισόδιο, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, εγκατέλειψε τον τραυματία και το θύμα της επίθεση και διέφυγε.

25/09-17.40 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση o αλλοδαπός δράστη, πρόκειται για Αλβανό, τα στοιχεία του οποίου έιναι “γνωστά” στις Αρχές, πυροβόλησε και τραυμάτισε διερχόμενο άτομο, στη συμβολή της οδού Κερασσούντος και Ιλισίων. Με σταθμό του ΕΚΑΒ, το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, και όπως διαπιστώθηκε, φέρει βαρύτατο τραύμα από τα πυρά του δράστη, στο λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, απο αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης διέφυγε με όχημα από το σημείο.

Από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε το όχημα του δράστη σε μικρή απόσταση από το σημέιο της ένοπλης επίθεσης. Αποκλεισμένη η περιοχή από την ΕΛΑΣ.
25/09-17.30 Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και του ΕΚΑΒ, για τραυματισμό ατόμου σε ένοπλη επίθεση. Ο τραυματίας σύμφωνα με μαρτυρίες έχει δεχθεί πυρά από άγνωστο δράστη και μεταφέρεται σε Νοσοκομείο.
Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, σε αναζήτηση του ατόμου, προς διερεύνηση του περιστατικού.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport