Ηλιούπολη: Από το ΤΕΕΜ .. στα πράσινα καρέ

Συνελήφθησαν Αστυνομικοί σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Ηλιούπολη, σε έφοδο Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ύστερα από καταγγελία για λειτουργία επιχείρησης κατά παράβαση των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού

Η έφοδος των Αστυνομικών (20/12) ακολούθησε καταγγελία για καφενείο, επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου στην περιοχή της Ηλιούπολης, το οποίο λειτουργεί παράνομα και κατά παράβαση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊου .

Στο καφενείο, οι δέκα θαμώνες κατά την είσοδο των Αστυνομικών κατελήφθησαν να δραστηριοποιούνται σε τυχερά παίγνια, καθώς στο χώρο λειτουργούσε παράνομο «μίνι καζίνο» . Κατά την προσαγωγή τους στο Τμήμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, μεταξύ των θαμώνων δύο  εκ των συλληφθέντων δήλωσαν εν ενεργεία αστυνομικοί και όπως διακριβώθηκε, πρόκειται για Αρχιφύλακα ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και Αστυφύλακα της Υπηρεσίας .

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προχώρησαν σε συλλήψεις των δέκα θαμώνων καθώς και του ιδιοκτήτη και υπεύθυνου του καφενείου, για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, καθώς επίσης παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Στον ιδιοκτήτη του καφενείου όπου διεξάγονταν τα παράνομα παίγνια, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο €3.000 ενώ στους υπόλοιπους συλληφθέντες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα €300 για παραβίαση των μέτρων στον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.