Ίλιον: Ανέστειλαν τις εργασίες για τον καταυλισμό στο πάρκο Τρίτση

Ο στρατός, απέσυρε τις υποδομές που είχε εγκαταστήσει για τη δημιουργία του προσωρινού καταυλισμού και προχώρησε στην εκκαθάριση του χώρου. Με τη Δημοτική Αρχή, να σημειώνει ότι δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση τους λόγους που οδήγησαν στην αναστολή των εργασιών στον προεπιλεγμένο χώρο.

image

Ανεστάλησαν οι εργασίες για την κατασκευή χώρου προσωρινής παραμονής διερχόμενων μεταναστευτικών ροών στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, καταγγέλει (ΣΚΑΪ) ότι ο χώρος είχε επιλεγεί κατόπιν υποδείξεων από «κομματικά στελέχη», υπονοώντας μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης σημειώνει ότι ο Δήμος έλαβε σχετική ενημέρωση από την κυβέρνηση, μόλις την προηγούμενη ημέρα χωρίς να έχουν προηγηθεί συζητήσεις.
Ωστοσο σημειώνει, οτι ο Δήμος είχε θέσει τις προϋποθέσεις για την λειτουργία του προσωρινού χώρου παραμονής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν στην αναστολή των εργασιών εργασιών και δεν έχει διευκρινηστεί ούτε το αν πρόκειται για προσωρινή η οριστική απόφαση.