Ηλεία: Νεκροί από εξάντληση και αβοήθητοι, κατέληξαν ο πατέρας και η κόρη του, για τους οποίους ειχε δηλωθεί εξαφάνιση

Βίωσαν μια τραγωδία μέχρι το τέλος της ζωής τους, ο 68άχρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44άχρονη κόρη του Ελένη, τα πτώματα των οποιων εντοπίσθηκαν απο βοσκό, στο Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
e846f2ca1548a6fc88fec0f01d14205f

Οι δυο αγνοούμενοι -από το βράδυ της 16ης Ιουλίου-, εντοπίσθηκαν νεκροί (08/08) απο το βοσκό Δημήτρη Τσαούση, σε αγροτεμάχιο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψη.

Το λάθος στη διαδρομή που ακοκουθησαν, να μη στρίψουν στο δρόμο που οδηγούσε στα ενοικιαζόμενα δωματια, εκτιμάται οτι τους στοίχισε τη ζωη. Συμφωνα με την Ιατροδικαστής Πατρών Ε.Τσιόλα, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια κατά την νεκροψία στο σημείο.

ptoma2

Ο 68άχρονος πατέρας Κωνσταντίνος Λοϊζίδης οδηγος του οχηματος, και η 44άχρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου, εκτιμάται πως στην προσπάθειά τους να βρουν και παλι το δρόμο της επιστροφής, προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στα οποία διέμεναν στην Κουρούτα, λογω εξάντλησης, σε κατάσταση αδυναμίας, δεν κατάφεραν να ππροσανατολιστού. Εξετάζεται επίσης, να επιχείρισαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68άχρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας, χωρις αποτελεσμα.

ptoma1a-2_5b008de0368ba9a93fcd219136d59217

Ο 68άχρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης ακολουθησε εκτος δρομου πορεία, στο τέλος του χωματόδρομου μέσα απο το χωριό Μπόρσι, και κατέληξαν στο χωράφι. Μετά απο περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο, και λογω της εξάντλησης, εκτιμάται οτι τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους.

Ο πατέρας πέθανε, συμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ενδεχομένως νωριτερα, να έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη του, επιχείρησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει, για να ζητησει βοήθεια. Ωστοσο σε απόσταση περίπου 600 μέτρων απο το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο, κρατώντας ένα παγούρι -σύμφωνα με πληροφορίες – την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της πιθανότατα μέσα στη ζεστη και αβοήθητη κατέληξε.

ptoma3

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο βοσκός Δημήτρης Τσαούσης , ειχε σχεδον ενα μηνα να επισκεφτείτε το χωραφι του. Ηταν αυτος που ειδοποίησε τις Αρχές  μόλις βρεθηκε μπροστα στο πτωμα της 44άχρονης γυναίκας. Μαζί με τους Αστυνομικούς λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρο και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο.